Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra CG Lystrup som står bag firmaskjorter.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og CG Lystrup.

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra CG Lystrup ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra CG Lystrup anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og CG Lystrup.

Leveringstid: 10 arbejdsdage fra bestillingstidspunkt.

NB – det er muligt at opgradere til Express forsendelse mod mer pris.
Så sendes produkterne med UPS Express ( forvent kr. 6-800,00/ ordre )

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vores webshop overgår til køber når varen er bestiltEr varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevares fortrydelsesretten, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side.

Husk at gemme originalemballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra CG Lystrup, skal påberåbes med det samme efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Fortrydelsesret

Vigtigt ! – da vi udelukkende handler med CVR kunder ( virksomheder med moms nummer ) og ikke private er der ingen returret på produkterne.

Når du har bestilt, bestiller vi direkte til din ordre hos ETERNA i Tyskland. På denne måde sikre vi dig helt friske varer og at vi er på omgangshøjde med lagerbeholdningen. Dette gør vi for at kunne holde prisen nede til gavn for alle brugere.

Derfor er det vigtig at du som køber sætter dig godt ind i hvad du bestiller. Du kan altid spørge os om råd & vejledning på: kundeservice@firmaskjorter.dk

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven.

Pris og betaling

Alle priser er i webshoppen angivet ekskl. moms og fragt.

Fragt betales afhængigt af ordren. Beløbet vil fremgå i bestillings processen inden betaling.