Et indkøbsprogram med lave priser til dig og din virksomhed

Nye varer fra kendte brands online

For at handle hos os, skal dit firma godkendes. Det går hurtigt, så ansøg hellere i dag, så du kan få gavn af vores lave priser og nye sortimenter.

Når din virksomhed blevet godkendt hos os, så kan du som firmaejer eller medarbejder hurtigt og nemt bestille nyt tøj og accessories til lave priser – oftest halvdelen af butikspriserne. Du bestiller, når det passer dig. Så sørger vi for levering direkte til arbejdspladsen eller hjemmeadressen – du bestemmer!

Med en aftale hos Firmaskjorter.dk får I en særlig fordel som medarbejder og firmaejer for at købe skjorter, poloer og andre accessories til mænd og kvinder.

Det særlige ved konceptet er, at du får High End brands til meget attraktive priser – leveret direkte til din arbejdsplads eller hjemmeadresse. Du får derfor mulighed få at få fyldt garderoben op med kvalitetstøj til en fordelagtig pris.

Altid nye varer fra producenten

Vi har ikke noget lager. Vi tilbyder i stedet vores kunder nye og helt friske varer. Når du lægger en ordre hos os, indkøber vi de pågældende produkter direkte fra producenten. Du får derfor ikke overgemte varer, men helt nye skjorter, poloer og accessories.


Lave priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har optimeret processerne for at kunne tilbyde dig fordelagtige fordele. Det kan vi gøre uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.


Vi tilbyder lave priser, da vi som nævnt ikke har et lager, og da der ikke er returret. Kvaliteten på varerne er intakt. Det vil sige, at skulle der, mod forventning, være fejl på produktet, ombytter eller godtgør vi selvfølgelig købet.

Stadig i tvivl?

Har vi glemt noget, har spørgsmål du til konceptet eller vil du gerne vide om jeres virksomhed kan blive taget i betragtning – så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Du kan bruge formularen til højre, eller kontakte os direkte på:

Mød vores team

Jesper Smed

Ejer

Mikkel S. Bruun

Projektleder

Tredje Person

Økonomi