Et eksklusivt medlemsprogram med fordelagtige priser til dig og din virksomhed.

Et lukket program for særligt udvalgte.

Det er ikke alle virksomheder, der kan blive en del af vores medlemsprogram. Alle virksomheder skal godkendes, før der er mulighed for at tilbyde medarbejderne denne mulighed.

Når din virksomhed blevet godkendt som medlem, kan du som medarbejder hurtigt og nemt bestille nyt tøj og accessories til attraktive priser. Du bestiller, når det passer dig. Så sørger vi for levering direkte til din arbejdsplads.

Som en del af Firmaskjorter.dk får I et partnerskab, der giver både dig og dine kollegaer en helt særlig medarbejderfordel. I får mulighed for at købe skjorter, poloer og andre accessories til mænd og kvinder.

Det særlige ved konceptet er, at du får High End brands til meget attraktive priser – leveret direkte til din arbejdsplads. Du får derfor mulighed for at udnytte denne medarbejderfordel og få fyldt garderoben op med kvalitetstøj til en fordelagtig pris.

Altid friske varer direkte fra producent.

Vi har ikke noget lager. Vi tilbyder i stedet vores kunder nye og helt friske varer. Når du lægger en ordre hos os, indkøber vi de pågældende produkter direkte fra producenten. Du får derfor ikke overgemte varer, men helt nye skjorter, poloer og accessories.
Attraktive priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi har optimeret processerne for at kunne tilbyde dig en fordelagtig medarbejderfordel. Det kan vi gøre uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder attraktive priser, da vi som nævnt ikke har et lager, og da der ikke er returret.

Sikkerheden for produkterne er intakt. Det vil sige, at skulle der, mod forventning, være fejl på produktet, ombytter eller godtgør vi selvfølgelig købet.

warehouse

Samarbejde? 


Var der noget vi glemte, har spørgsmål du til konceptet eller vil du gerne vide om jeres virksomhed kan blive taget i betragtning – så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du kan bruge formen til højre, eller kontakte os direkte på:

Mød vores team

Jesper Smed

Ejer

Mikkel S. Bruun

Projektleder

Tredje Person

Økonomi